phone 210 2619053
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60€

Privacy Policy & Όροι – προυποθέσεις

To Bridal Diary δίνει ιδιαίτερη σημασία και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των συναλλασομένων μαζί της.
Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «Πολιτική») αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής, αποθήκευσης και χρήσης των προσωπικών στοιχείων,  με έδρα Σοφοκλή Βενιζέλου 42, Άγιοι Ανάργυροι, τηλ. 2102619053, και Τ.Κ. 13561 e-mail: contact@bridaldiary.gr

Σχετικά με το Bridal Diary

Το Bridal Diary είναι μία ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες φωτογράφησης και συμβουλευτικής

Η παρούσα Πολιτική  Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αφορά το Bridal Diary (εφεξής “BD”) και τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που η BD τηρεί για φυσικά πρόσωπα. Πληροφορίες για εταιρείες και άλλους φορείς δεν περιλαμβάνονται στο σκοπό της παρούσας Πολιτικής.

Η BD είναι υπεύθυνη για τον  ιστότοπο www.bridaldiary.gr   και για τον ιστότοπο www.bridaldiaryshop.gr  Τα  προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά την εγγραφή σας σαν μέλος (e-mail, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) ή για να σας αποστείλουμε το newsletter (μόνο e-mail) αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και θα φυλάσσονται σε αρχείο υπ’ευθύνη της Εταιρείας μας.  Επιπλέον όποια άλλα προσωπικά δεδομένα σας συμπληρώνετε στον ιστότοπό μας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αποτελούν κι αυτά αντικείμενο επεξεργασίαας και θα φυλάσσονται σε αρχείο υπ’ευθύνη της Εταιρείας μας.

Η παρούσα Πολιτική και οι Όροι της ενδέχεται εκάστοτε να επικαιροποιούνται και, για το λόγο αυτό, θα πρέπει να ενημερώνεστε τακτικά για το περιεχόμενό της και να ελέγχετε αυτό για τυχόν αλλαγές.

  1. Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», όπως χρησιμοποιείται στην παρούσα Πολιτική, αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων είτε ιδιωτών είτε επαγγελματιών, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, κ.ά., οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν την ταυτότητα ενός πελάτη ή επισκέπτη του διαδικτυακού τόπου(site), εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

  1. Τι είναι η Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι η συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, αποθήκευση, προσαρμογή, μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, διαβίβαση σε τρίτους, διάδοση, συσχέτιση, συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή και καταστροφή Προσωπικών Δεδομένων φυσικών προσώπων.

  1. Πως συλλέγονται τα δεδομένα σας;

Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς μεταξύ άλλων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Α.  Όταν επικοινωνείτε μαζί μας απευθείας, μέσω τηλεφώνου ή της ιστοσελίδας μας, για να ζητήσετε πληροφορίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Β. Εάν αγοράσετε ένα προϊόν ή μία υπηρεσία μέσω της πλατφόρμας του site μας ή απευθείας τηλεφωνικά με τον εκπρόσωπο της εταιρείας,  είτε μέσω του showroom που διατηρούμε στην Σοφοκλή Βενιζέλου 42, Άγιοι Ανάργυροι 13561, Αθήνα.

Γ.  Εάν παρέχετε προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό τρίτου, θα πρέπει να διασφαλίζετε ότι ο εν λόγω τρίτος έχει προηγουμένως λάβει γνώση της παρούσας Πολιτικής.

Δ.  Εάν είστε κάτω των 16 ετών, δεν πρέπει να μας παρέχετε οποιαδήποτε πληροφορία για εσάς, παρά μόνο εάν έχετε τη συγκατάθεση του προσώπου που ασκεί τη γονική σας μέριμνα.

Ε. Παρακαλούμε να μας βοηθάτε να τηρούμε ενημερωμένες τις πληροφορίες σας, ενημερώνοντάς μας για τυχόν αλλαγές των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα.

  1. Τι είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε σχετικά με εσάς;

 Οι κάτωθι κατηγορίες δεδομένων σχετικά με εσάς μπορεί να συλλέγονται και να υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία μέσω των διαφόρων υπηρεσιών και των μέσων επικοινωνίας που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική:

Α. Δεδομένα Επικοινωνίας ► π.χ. ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, αριθμοί τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Β. Χρήση Ιστοσελίδας & Επικοινωνίας ► πώς χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και εάν ανοίγετε ή προωθείτε τις επικοινωνίες μας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών που συλλέγονται μέσω cookies (η Πολιτική Cookies της εταιρείας μας που είναι διαθέσιμη εδώ καθορίζει τις σχετικές λεπτομέρειες).

  1. Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας;

Υποστήριξη Πελατών – Μάρκετινγκ –Πωλήσεις –Συλλέγουμε τα Δεδομένα σας όταν γίνεται πώληση υπηρεσιών ή προϊόντων από το φυσικό ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την υποστήριξη – συμβουλευτική των πελατών μας μετά την αγορά κάποιου προιόντος – υπηρεσία της εταιρείας μας.

Επιπλέον συλλέγουμε τα δεδομένα σας και ειδικότερα μόνον την ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου(email) από την ιστοσελίδα μας www.bridaldiary.gr    & από την σελίδα μας www.bridaldiaryshop.gr αποκλειστικά και μόνον για την περιοδική αποστολή ενημερωτικών δελτίων για προιόντα, υπηρεσίες και την πορεία της εταιρείας μας.

  1. Ποια είναι η νόμιμη βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας από την Εταιρεία;

Για τα δεδομένα σας που σχετίζονται με την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (newsletter), και την χρήση Cookies το σύννομο της επεξεργασίας τους στηρίζεται στη δική σας συναίνεση.

  1. Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας;

Αποδέκτες των Δεδομένων είναι το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας.

  1. Πώς εξασφαλίζουμε ότι οι Εκτελούντες την Επεξεργασία σέβονται τα Προσωπικά σας Δεδομένα;

Οι Εκτελούντες έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με την Εταιρεία:

να τηρούν εχεμύθεια,

να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα χωρίς την άδεια της Εταιρείας,

να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφαλείας,

να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό GDPR.

  1. Στέλνουμε τα Δεδομένα σας στο εξωτερικό?

Δεν στέλνουμε τα δεδομένα σας στο εξωτερικό.

  1. Για πόσο χρονικό διάστημα αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας και πότε τα διαγράφουμε;

Τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς θα τηρούνται/αποθηκεύονται από εμάς μόνο  για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του  σκοπού για τον οποίο μας έχετε κοινοποιήσει τα δεδομένα σας και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις.

Ειδικότερα για τα δεδομένα που σας αφορούν και τα οποία επεξεργαζόμαστε για σκοπούς μάρκετινγκ (εγγραφή στο εταιρικό ενημερωτικό newsletter), αυτά τηρούνται από τη λήψη της σχετικής συναίνεσης, η οποία υπολογίζεται από την ανάγνωση και αποδοχή των Όρων της Πολιτικής Απορρήτου που είναι αναρτημένη στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας www.bridaldiary.gr και έως ότου ανακαλέσετε αυτή πχ. κάνοντας unsubscribe στο ειδικό πεδίο που βρίσκεται στα ενημερωτικά newsletters που αποστέλλει το τμήμα Marketing της εταιρείας μας ή οποιοδήποτε άλλο τμήμα αυτής.

Τα Δεδομένα που συλλέγουν τα Cookies, τα διαγράφουμε σύμφωνα με την Πολιτική Cookies.

Περιορίζουμε την πρόσβαση στα δεδομένα σας, στα πρόσωπα που είναι απαραίτητο να τα χρησιμοποιήσουν για το συγκεκριμένο σκοπό.

  1. Είναι ασφαλή τα δεδομένα σας;

Δεσμευόμαστε να διαφυλάσσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Έχουμε λάβει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία.

Χρησιμοποιούμε Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Ασφαλείας (SSL – Secure Socket Layer), για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στην ιστοσελίδα και τον φυλλομετρητή (browser) σας.

Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.

Η με οποιοδήποτε τρόπο επεξεργασία των δεδομένων σας επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα από εμάς πρόσωπα, εργαζόμενους και συνεργάτες μας αποκλειστικά για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς.

  1. Ποια είναι τα δικαιώματα σας ως υποκείμενο των δεδομένων και μπορείτε να τα ασκήσετε;

Α.   Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας. Αν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των δεδομένων σας που τηρούμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Β.  Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε

Γ.  Έχετε δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συναίνεση σας στις περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση.

Δ.  Έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας.

Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας ή να άρετε τη συγκατάθεσή σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.

  1. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας;

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε στον Νόμιμο Εκπρόσωπο της Εταιρείας στην Δ/νση: Σοφοκλή Βενιζέλου 42, Άγιοι Ανάργυροι Αθήνα , Τ.Κ. 13561 ή στην δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) contact@bridaldiary.gr

  1. Πότε απαντάμε στα Αιτήματα σας;

Απαντάμε στα Αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν, όμως, το Αίτημα σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός Αιτημάτων σας θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.

Αν τα Αιτήματα σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Εταιρεία μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα.

  1. Πού μπορείτε να απευθυνθείτε για την εξέλιξη των αιτημάτων σας;

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε στον Νόμιμο Εκπρόσωπο της Εταιρείας στην Δ/νση: Σοφοκλή Βενιζέλου 42, Άγιοι Ανάργυροι Αθήνα , Τ.Κ. 13561 ή στην δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) contact@bridaldiary.gr

  1. Κάνουμε χρήση αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων/ περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ κατά την επεξεργασία των δεδομένων σας;

Δε λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των Δεδομένων σας.

Γίνεται χρήση «cookies» στην ιστοσελίδα μας www.bridaldiary.gr  και για την σελίδα μας www.bridaldirayshop.gr πάντοτε μετά από ενημέρωση και συγκατάθεση σας

  1. Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας από εμάς;

Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

  1. Πού μπορείτε να προσφύγετε αν παραβιάσουμε το ισχύον δίκαιο για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων;

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 2106475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) contact@dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

  1. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής;

Θα ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, θα σας ειδοποιούμε είτε δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση σε εμφανές σημείο προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ είτε με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.

Η Εταιρεία είναι Yπεύθυνος Eπεξεργασίας των Δεδομένων που επεξεργάζεται.
Η διεύθυνσή μας είναι: Σοφοκλή Βενιζέλου 42, Άγιοι Ανάργυροι Αθήνα , Τ.Κ. 13561.  Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας είναι: contact@bridaldiary.gr

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ 

Το Bridal Diary είναι ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο εδρεύει στην Αττική.

Η προβολή, παρουσίαση, πώληση, μεταφορά, παράδοση και τυχόν επιστροφή των προϊόντων και γενικά όλες οι υπηρεσίες της Bridal Diary παρέχονται σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης και την πολιτική εμπιστευτικότητας προσωπικών δεδομένων, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των παρόντων όρων. O επισκέπτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες όρους. Η χρήση του Bridal Diary συνεπάγεται ως αποδοχή των όρων χρήσης. Σε περίπτωση μη αποδοχής οποιουδήποτε όρου χρήσης, απαγορεύεται ρητώς η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τα προϊόντα που εμπορεύεται και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει αυτά οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει και για τις τιμές που μπορούν να αλλάζουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 

  1. Όροι.

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

  1. Περιορισμός ευθυνών.

Το Bridal Diary δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. To Bridal Diary ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, Το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ παρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”. Σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κίνδυνο του αγοραστή. Η παράδοση στις εταιρείες μεταφορών θεωρείται παράδοση στον αγοραστή και η εταιρεία μεταφορών είναι υπεύθυνη για απώλεια ή ζημιά κατά την μεταφορά.

 

  1. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας .

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρίας.

  1. Προσωπικά δεδομένα.

Δημιούργησαμε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Κατά την επίσκεψη σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι πιθανόν να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για την διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.

Το Bridal Diary τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του, τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο Bridal Diary χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Το Bridal Diary δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

Το Bridal Diary έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα Ready.gr.

 

  1. Ασφάλεια συναλλαγών.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Viva, όπου και θα καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας με κανέναν τρόπο δεν φθάνουν στο www.bridaldiaryshop.gr και κατά συνέπεια στο Bridal Diary δεν τηρείται καμία βάση δεδομένων από στοιχεία πιστωτικών καρτών.

Για τις αγορές με paypal θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Paypal, όπου και θα καταχωρήσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Τα στοιχεία του λογαριασμού σας με κανέναν τρόπο δεν φθάνουν στο www.bridaldiaryshop.gr και κατά συνέπεια στο Bridal Diary δεν τηρείται καμία βάση δεδομένων από στοιχεία πιστωτικών καρτών.

Η τραπεζική μεταφορά δεν γίνεται μέσω του www.bridaldiaryshop.gr.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.bridaldiaryshop.gr  διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

6.Προσωποποιημένα και custom προιόντα

Τα περισσότερα προιόντα του Bridal Diary, κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίες. Ως εκ τούτου, κούπες, ρόμπες, νεσεσέρ, ποτήρια, παντόφλες, καπέλα και οποιοδήποτε προιόν από ύφασμα, γυαλί, μέταλλο, χαρτί κλπ. θεωρούνται προσωποποιημένα και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.

Για όλα τα παραπάνω προϊόντα απαιτείται προεξόφληση προκειμένου να ξεκινήσει η κατασκευή των προϊόντων.

7. Προεξόφληση παραγγελιών

Για όσες παραγγελίες απαιτείται προεξόφληση, η παραγγελία γίνεται δεκτή από την εταιρεία μας μόνο με την ολοκλήρωση της σχετικής πληρωμής. Χωρίς προεξόφληση, η παραγγελία θεωρείται μη γενόμενη.

8.Εύθραυστα προϊόντα

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κίνδυνο του αγοραστή. Η παράδοση στις εταιρείες μεταφορών θεωρείται παράδοση στον αγοραστή και η εταιρεία μεταφορών είναι υπεύθυνη για απώλεια ή ζημιά κατά την μεταφορά.

Επίσης για τα εύθραυστα προϊόντα χρειάζεται προεξόφληση.

9.Επιστροφές – ακυρώσεις

Στα είδη κατόπιν παραγγελίας  (προσωποποιημένα – custom ) επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.

Επίσης επιστροφές δεν γίνονται δεκτές στα βιβλία, στα κοσμήματα και στα Wedding Planning Boxes.

Από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας, μπορείτε να υποβάλετε αίτημα επιστροφής εντός 3 ημερών με τα παρακάτω βήματα:

  1. Αποστολή e-mail στο contact@bridaldiary.gr με το νούμερο και το όνομα της παραγγελίας
  2. Τηλεφωνική κλήση στο 210-2619053

Μετά την ενημέρωση μας, για την επιστροφή, σας καθοδηγούμε για τα επόμενα βήματα. Για την επιστροφή ενός προιόντος, επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής.

Μετά το πέρας των 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας,  καμία επιστροφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται.

Το πιστωτικό υπόλοιπο σας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντική σας αγορά. Το πιστωτικό υπόλοιπο μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε προϊόντα ή υπηρεσίες και δεν εξαργυρώνεται με έξοδα αποστολής.

Από την ημερομηνία επιστροφής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπό σας εντός 45 ημερολογιακών ημερών. Μετά το πέρας των 45 ημερών το πιστωτικό σας υπόλοιπο διαγράφεται.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αν αλλάξατε γνώμη για την παραγγελία σας, μπορείτε να την ακυρώσετε εντός 4 ωρών από την υποβολή της.

Η ακύρωση της παραγγελίας, θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας και τα δύο παρακάτω βήματα.

  1. Αποστολή e-mail στο contact@bridaldiary.gr με το νούμερο και το όνομα της παραγγελίας
  2. Τηλεφωνική κλήση στο 210-2619053

Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιήσετε και τις δύο παραπάνω ενέργειες (αποστολή e-mail & τηλεφωνική κλήση), η ακύρωση της παραγγελίας σας, δεν θεωρείται έγκυρη.

Αντικατάσταση προϊόντων δεν γίνονται δεκτές για προσωποποιημένα προιόντα, βιβλία, κοσμήματα και Wedding Planning Boxes.

Από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας, μπορείτε να υποβάλλεται αίτημα επιστροφής & αντικατάστασης εντός 7 ημερών με τα παρακάτω βήματα:

  1. Αποστολή e-mail στο contact@bridaldiary.gr με το νούμερο και το όνομα της παραγγελίας
  2. Τηλεφωνική κλήση στο 210-2619053
  3. Ενημέρωση σχετικά με το ποιο προϊόν θέλετε να επιστρέψετε και να αντικαταστήσετε.

Μετά την ενημέρωση μας, για την επιστροφή & αντικατάσταση, σας καθοδηγούμε για τα επόμενα βήματα. Για την επιστροφή & την αντικατάσταση ενός προϊόντος, επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής και αποστολής εκ νέου.

Μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα προϊόν με ένα άλλο ίσης αξίας ή μεγαλύτερης αξίας. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, θα πρέπει να καταβληθεί η χρηματική διαφορά.

Μετά το πέρας των 7 ημερών από την αρχική ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας, καμία αντικατάσταση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Το πιστωτικό υπόλοιπο σας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντική σας αγορά. Το πιστωτικό υπόλοιπο μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε προϊόντα ή υπηρεσίες και δεν εξαργυρώνεται με έξοδα αποστολής.

Από την ημερομηνία επιστροφής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπό σας εντός 45 ημερολογιακών ημερών. Μετά το πέρας των 45 ημερών το πιστωτικό σας υπόλοιπο διαγράφεται.

10. Μη παραλαβή εκτελεσμένης παραγγελίας

Σε περίπτωση μη παραλαβής εκτελεσμένης παραγγελίας από τον αγοραστή, από την εταιρεία μεταφορών ή από τα γραφεία μας, το Bridal Diary διατηρεί το δικαίωμα διεκδίκησης αποζημίωσης για διαφυγόντα κέρδη τόσο για τα έξοδα αποστολής, όσο και για την κατασκευή των προϊόντων.

11. Μη αποδοχή παραγγελίας από το Bridal Diary

Το Bridal Diary διατηρεί το δικαίωμα της μη αποδοχής παραγγελίας από αγοραστή, αν κρίνει ότι αυτή γίνεται με δόλο και σκοπό να βλάψει ή να δημιουργήσει οποιασπήποτε μορφής πρόβλημα στο Bridal Diary.

12.Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία 

Οι παρόντες όροι χρήσης, η χρήση του Ready.gr καθώς και οι συναλλαγές μέσω αυτού, διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Σε περίπτωση, κατά την οποία κάποιος από τους παρόντες όρους ήθελε κριθεί άκυρος ή ακυρώσιμος, η ακυρότητα ή ακυρωσία αυτή δεν θα επηρεάσει την ισχύ των λοιπών όρων. Αρμόδια για την επίλυση οιασδήποτε διαφοράς ήθελε προκύψει από τη χρήση του ηλεκτρονικού ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ή σχετικά με την ερμηνεία ή εφαρμογή των παρόντων όρων χρήσης ή εξ αφορμής αυτών είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.